Nogen måned er bare ikke sjove at skulle igennem. De der måneder hvor udgifterne regner ned over dig.

Nogen måneder er der masser af penge, andre gange står der flammer ud af fjernsyntes og dine sommerdæk eksploderer på mystisk vis, bare fordi du kørte overgrænsen med 30 kasser øl i bagagerummet. Uanset hvad så betyder det at der lige den måned nok ikke er penge til at muligt sjovt. Det vil sige, det kunne det godt være, hvis du ellers gjorde tingene rigtigt. Du kan nemlig flytte dine udgifter lidt efter behov. Ja nu tænker du sikkert du ikke vil optage lån, men det er egentlig heller ikke helt sådan det virker. Du kan nemlig få en afbetalingskonto, der ikke kræver oprettelse eller gebyrer. Her snakker vi feks viabill. Når den er oprettet kan du bruge den efter behov. Den koster ikke når den bare ligger stille. Når du dog har brug for at flytte et køb til næste måned, så kommer der kun et par smårenter på som udgift. 

Den kan bruges stort set i alle webshops, og de fås også med kort nu. Så det betyder at du kan lave alle dine købe på samme afbetalingskonto. Her snakker vi sko, tøj, frækt undertøj, elektronik, møbler, nips, mad, værktøj ja endda sexlegetøj. Alt kan købes på en fælles afbetaling der gør det nemmere og smartere. Hvad der dertil er endnu vigtigere, det er langt billigere. 

Hvordan skal du så gøre ?

Stort set alle butikker tager den slags måder at betale på. Så du kan bruge det i alle de shops du plejer at handle i. Du gør helt som du plejer, laver blot lidt om når du kommer til kassen. Her vælger du den nye betalingsmåde, der så betyder at købet ikke trækkes på din konto. Voila, du får mere overskud på din konto. Specielt når beløbet så deles op i 10 bidder og trækkes bid efter bid, måned efter måned. Dermed ødelægges din økonomi ikke måneden efter. 

Similar Posts