Kursus i AI – Bliv klar til AI-revolutionen

Kunstig intelligens ruller ind over samfundet som en tsunami. På et kursus i AI kommer du på forkant med bølgen og lærer at surfe med på den teknologiske transformation. Du dykker ned i eksempler på AI-innovation fra virkelige virksomheder og bliver klædt på til at spotte mulighederne for din egen branche.

Kursus i datadreven forretningsudvikling – Gør data til guld

Data er det nye guld, der kan forvandles til værdifuld business insight. På et kursus i datadreven forretningsudvikling bliver du uddannet i kunsten at udvinde guldæg fra store datamængder. Du lærer at analysere med skarpt blik, så du kan finde de skjulte skatte: Kundeindsigter, markedschancer og innovationspotentialer.

Kursus i digital sikkerhed – Rust dig til cyberwar

Cyberkriminelle er som hackere, der bryder ind i hjem uden alarm. På et digitalt sikkerhedskursus bliver du uddannet til IT-politi, der kan stå vagt om systemernes sikkerhed. Du lærer de nyeste teknikker til at aflure digitale indbrudstyve og forsvare vigtige data mod angreb.

Kursus i robotteknologi – Klar til robotternes magtovertagelse?

Forestil dig hær af ditto-robotter, der udfører dit arbejde bedre og hurtigere end mennesker. Den science fiction er ved at blive virkelighed! På et kursus i robotteknologi dykker vi ned i automatiseringsrevolutionen og afvæbner frygten for robotternes magtovertagelse.

Kursus i VR og AR – Oplev VR-verdener

Forestil dig en verden af digitale univers, hvor alt er muligt. På et kursus i VR og AR åbner vi døren til fantastiske verdener med virtuel og augmented reality. Du får VR-brillerne på og lærer at designe mindblowing 3D-simulationer, computerspil og virtuelle oplevelser.

Kursus i 3D-print og digital fabrikation – Produktionens tryllestøv

Digital produktion via 3D-print er som moderne trylleri, der forvandler digitale design til fysiske produkter. På et kursus i 3D-print og digital fabrikation lærer du at mestre trylleformularen og beherske fremtidens produktionsteknik.

Kursus i bæredygtigt design – Miljøvenligt designtrylleri

Bæredygtighed og grøn omstilling er som en trylleformel, der kan skåne vores klodes fremtid. På et kursus i bæredygtigt design lærer du at integrere miljøhensyn i ethvert produkt som det rene trylleri. Du får indblik i bæredygtige materialers forbløffende egenskaber og kommer på klingen med upcycling-formularer til genanvendelse af affald til guld.

Similar Posts