Hvor kan jeg finde rav?

Hvor henne i Danmark kan du så finde rav henne? Strandende ved Vesterhavet et rigtig godt udgangspunkt, da rav skylles op fra stranden fra Vesterhavet af og ender derved på de danske strande ved vesten.

Dog kan du også finde rav på de fleste andre strande i Danmark, hvis du er heldig. Nogle ting ved stranden gør den dog mere attraktiv end andre. For eksempel er de brede og lavvandede strande de bedste, når det gælder ravjagt. Du kan også gøre det meget lettere og se hvor andre finder rav lige nu – ja det lyder helt skørt men det er altså rigtigt.
Der findes en enestående service hvor du kan se hvilken dag og hvor der i er fundet rav i Danmark så er det bare at tage ud og se om du også er heldig.

Led efter rav med en ravlygte

Hvis du vil gøre det en del lettere at finde rav og samtidig slippe for at skulle lave en masse tests efterfølgende så skal du bruge en ravlygte. Ravlygter lyser med en bestemt bølgelængde, som får ravet til at lyse op med en kraftig gul farve, som gør det meget lettere at se ravet blandt muslinger, tang og søstjerner som findes på stranden.

Der findes mange forskellige slags ravlygter, og det er derfor en god idé, hvis du på forhånd tager stilling til hvordan du vil bruge den, og derfor undersøger de forskellige muligheder. Nogle lygter egner sig kun til land, mens andre kun egner sig til at lede i vand, og nogle helt tredje egner sig til begge dele. Der er også forskel på lygter lavet til ravjagt i dagslys, og ravlygter til mørke.

Find den bedste ravlygte

Først var det metaldetektorer der kom i høj kurs, da den gængse dansker fandt ud af at det var en sublim måde at underholde sig selv og familien på, når man gik på jagt efter svundne skatte. Nu er turen kommet til ravjagt. På en ravjagt kan der være større sandsynlighed for at selv børnene fastholder interessen i længere tid, fordi der er større sandsynlighed for at finde noget der faktisk er rav. På skattejagter med metaldetektorer har man helt sikkert oplevet en masse biplyde, men oftest for at finde en metalkapsel dækket til i jorden.
For at opgradere succesraten kan du ligesom med skattejagtens metaldetektorer også udstyre dig med hjælpemidler og det er her hvor en ravlygte er et helt fantastisk redskab at gribe fat i. Find den helt rigtige Ravlygte for at sikre dig en god oplevelse ved stranden.
 
Undgå at købe falske ravlygter
 
Ravlygter kan du finde på mange hjemmesider men jeg vil anbefale at handle hos en anerkendt forretning som sælger ravlygter og dem findes der et par stykker af i Danmark. Her skal du passe på at du ikke hopper i fælden med ravlygter der er billigt fremstillet i Kina, for det er desværre langt fra tilfældet at de overhovedet virker til formålet. Når du køber en danskproduceret ravlygte fra feks. ravfund.dk så sikrer du dig en professionel ravlygte der altid vil få ravet til at lyse op som det skal.
Du kan i mange situationer sammenligne metaldetektorer og ravlygter med hinanden. De er begge gode redskaber til hver deres jagt og det er sjovt.
Similar Posts