Gør investering til noget sjovt og indbringende

Har du en høj risikovillighed og er du vild med at tage chancer? Hverdagen kan hurtigt blive en smule grå og kedelig, men heldigvis behøver du ikke at kaste dig ud i ekstremsportens verden for at få mere spænding ind i hverdagen.

Kan investering være sjovt?

Måske var ‘investering’ langt fra det ord, du regnede med at se i overskriften efter sådan en header, men faktisk kan investering være både nervepirrende og spændende.

Det behøver langt fra at være kedeligt at investere, faktisk snarere tværtimod. Hvis du tror, at investering kun er for ældre mænd i jakkesæt, så tager du helt fejl. Investering er for alle aldre og alle køn, og så kan det ovenikøbet være sjovt.

Hvordan kan investering være sjovt, spørger du? Ser du, der er mange måder at investere på, og selvfølgelig er der nogle, som er mindre nervepirrende og underholdende en andre. Nu er det naturligvis heller ikke underholdningsværdien, der er i højsædet, når det drejer sig om investering, men det behøver langt fra at være så kedeligt, som det kan lyde.

Langsigtet investeringer er i den kedelige ende af underholdningskurven, hvis man er på udkig efter her og nu resultater. Langsigtet investeringer er til gengæld både indbringende og sjove i det lange løb, særligt hvis du har planer om at gå på pension med en større formue end den, du oprindeligt investerede. I dag skal det dog ikke handle om hverken pension eller langsigtede investeringer. Det skal handle om risikovillighed.

Investering for dig der er risikovillig

Det er ikke alle, der er vild med spænding og risici, men hvis du er, så er kortsigtet investeringer sikkert noget for dig. Kortsigtet investeringer er investering, hvor der er mulighed for at tjene et positivt afkast på kort tid. Der er dog også mulighed for, at investeringen går den modsatte vej.

Derfor skal man altså være villig til at tage en chance. En kortsigtet investering kunne for eksempelvære en investering i bitcoins. I 2017 var der mange, der havde lavet en investering i bitcoins, som vågnede op til at der investering var steget med flere hundrede procent. Det sker formentligt ikke igen i den nærmeste fremtid, og derfor kan det ikke betale sig at lave en langsigtet investering i bitcoins.

Benytter du derimod en automatisk investeringsrobot såsom bitcoin code, så kan du være heldig at tjene penge på din kortsigtet investering. Hvis du vil vide om bitcoin code så se her.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *